Den som lever får se

2009-04-29 22:44:57


Nu är jag trötter vill jag lova . Dirket efter skolan idag bar det av mot Hook för en golfrunda med M & M.. Vi hade riktigt mysigt och många skratt hit och dit som det ska vara. Sen följdes kvällen upp med modevisning för golfshoppen och det fanns en del riktigt snygga kläder men vi handlade inget denna gången.
Imorgon är det sovmorgon, ljuvligt !
Det är också Valborg, planerna är inte spikade än men det blir säker något kul .. Nu ska jag sova ha det finfint och take care

PS. Kameran dog på golfbanan men hann ta några fina bilder som kommer upp imorgon DS.

Saru Saru ?

2009-04-28 19:19:30

Engelska Np gjort vilket känns väldigt skönt och vi slutade kl 11.30 (gick en halv timma tidigare) ..  Dagen har gått förvånandsvärt fort och jag har varit väldigt trött vet inte alls varför ? Kan bero på att jag spänt mig inför engelskan.
Vi skulle skriva om equal opportunities på engelska-provet, fy vad kass det gick men inget att gräma sig över nu för gjort är gjort och kommer förhoppningsvis inte igen !
Igår var det nästan en heldag ute och fotade my friend. Anton och jag hade tessan som modell och vi fick till ett par riktigt fina bilder . .
 
 
 
 
Sofie Photo

På kvällen kom sen cellisen hem till mig och det var riktigt mysigt, lika kul varje gång. Dock glömde jag helt bort korpenträningen men en gång kan väl vara okej ?
Idag var det serietisdag vilket innebar GG (Gossip Girl) & AA (Andra Avenyn) åhh vad spännande det är. Lätt dagens höjdpunkt !
Nehe nu nalkas det mot kvällen och det vore ju trevligt att kanske passa på att ta en promenad eller liknande, vi får helt enkelt se !
Take care ♥

Yoho jag som har en dag extra att vara ledig

2009-04-26 21:29:37

Kom nyss hem från dahh work. Dagen började med att jag tydligen fått fel tid att börja jobba så kommer 1 h för sent, lite pinsamt ! Allt flyter sen på med nöjda och sura kunder, lite som vanligt. Det var mycket folk och mycket att göra men det gjorde inget för vi hade jätte kul tillsammans, jag & mina jobbapolare ..
Hoppas på att det blir fler jobb-tider i sommar för det är mysigt att jobba där. Man träffar så många gamla godingar som man inte träffar annars.
 Det hade varit lite kul att hitta på något ikväll i och med att man är ledig imorgon.Verkar dock som att jag sitter bort min tid vid datorn, inte helt okej ?

Imorgon skulle det verkligen inte sitta fel med lite sol och ska försöka palla mig ut på en morgon springning förhoppningsvis, sen golf på dagen kanske ?
På kvällen kommer det lite tjejer det blir nice.  Nu blir dte nog en kvällsrunda innan sängen kallar om jag hittar någon att gå med det vill säga.
Ha det underbart


Sommar -08

Jobb

2009-04-26 10:20:08

Idag bär det av mot en jobbdag i det fina vädret så lär bli ganska mycket folk !

Puss ♥

Utefrulle

2009-04-25 09:05:28

Första dagen på långhelgen är helt underbart.
Tog frukosten på terrassen och det blev russinbröd med ost, tomat och päron .. Mycket gott ! Ska nog snart ut i det fina vädret igen och läsa min engelskabok som jag skulle börjat på för ett tag sen. Lite besviken är jag allt denna morgonen ändå för jag ville ut och spela golf innan lunch och sen ha hela dagen för att göra vad man vill men det ser ut som att det inte blir något med  det, lite illa.

Kvällen igår blev toppen, ni är så härliga tjejer ..


Födelsedagsbarnen













Fler bilder finns, men knappt visbara ; )
Nu ska jag ut i solen ha en underbar dag puss

Glader

2009-04-24 17:29:12

Nu var det ett tag sen jag bloggade, kände att det var dags ..
Igår var jag i skolan som vanligt och hade dock ett matte D prov, Kändes riktigt gött efteråt och sådan lättnad. Hoppas det visar sig på resultatet också. Efter skolan drog man ut på en härlig golfrunda i det fina vädret med gott sällskap. Jag har kommit på att jag verkligen gillar den stilla och lugna miljön på golfbanan. Lär bli fler rundor för mig i sommar känner jag , Imon ?
Kvällen bar sedan av mot dummemosse med lite marshmellows-grillning . Riktigt mysigt vi satt med filtar och grillade, det vi inte riktigt hade tänkt på var hur vi skulle släcka elden. var självklart i farten och slängde grus på, men släcktes det gjorde den tillslut. Det roligaste var när vi skulle åka hem och jag ser V:s ansikte i bilen helt jordig och sotig är hon men det är underbart haha
Dagen kan helt enkelt sammansfattas med en toppendag !




Tulpanerna i trädgården har slått ut ..
Idag vaknade jag till det fina vädret och insåg att vi även idag skulle få njuta av en solig dag . Hela dagen var räddad ! Frukosten fick ätas i solen på uteterassen med solen i ögonen ♥
Efter att vi haft första lektionen som började halv 10 kommer vår Bi-lärare in och meddelar att vi ställer in hans lektion . Galet vad jag blev glad. Slutade vid halv 11 istället för halv 4 ! Kan ni förstå lyckan jag kände ?
Resten av dagen spenderades på piren och hamnkanalen med glass efter skolans "härliga" pizza. Där satt vi ett par timmar sammanlagt och träffade mycket gott folk !

Nu sitter jag i solen här hemma med ett glas mjölk + bulle, Mums ! Kvällen bär av mot 18 års kalas hoppas du också får en mycket lyckad kväll !


Dagens outfit :
- Jeans, Levis  (gamla från 7:an men passar)
- Linne, zara
- Linne, Hm (under)



Imorgon är jag verkligen så sugen på en picknick i det fina vädret hoppas det blir av !


Ha det underbart !  ♥

whaaa

2009-04-22 21:29:19



Bror min kom nyss hem från en match och han visade mig sin fläskläpp, kära hjärtanes säger jag usch vad stor !
Han fick någons armbåge mitt på läppen, kan bara tänka mig hur ont det gjorde ..
Själv har jag tagit mig en slapp "off" dag med lite träning och lagat lite mat med mammi. Räk och broccoli paj stor på menyn. riktigt god !
Imorgon har jag matteprov på morgonen hoppas det går bra. Tror jag har hyfsad koll ändå fast jag inte har pluggat så mycket jag hade tänkt mig, så är allt lite nervös. Slutar ganska tidigt imorgon kl. 2 och hoppas på fint väder. Kvällen kanske man ägnar åt en golfrund..

Time to sleep have take care !

.,.,.

2009-04-22 18:42:23

Ryktet går om fint väder i helgen
Look forward

Let it be true

2009-04-21 20:09:26

'There are 6 billion people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day, others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil. 6 billion people in the world, 6 billion souls, and sometimes, all you need is one.'






Tacka gud för..

2009-04-21 16:27:15

Det finns mycket att tacka gud för.. bland annat alla serier. Man blir så glad när det är tisdag och vi slutar kl. 12 kommer hem och har gossip girl och Andra Avenyn att kolla på. Andra avenyn var sjukt händelserik denna gången och man längtar redan lite tills nästa vecka.
Dagen började med utvecklingssamtal med kära N. Inget större var det att klaga på, mer än att hon rekommenderade att skaffa pojkvän för att få lite annat än träning och skolan på tankarna. Jag slapp i alla fall 30 minuter av franskan som inte är det roligaste och det visade sig till och med vara läsförståelse, vilket jag inte hann färdigt med !
Idag var god mat i skolan, nudelwok så vi tog långlunch efter att vi slutat. Sen följde dagen upp med lite träning på friskis vilket var väldigt längsen sist.
Ska nog försöka plugga lite matte om jag orkar innan jag ska dra ner på korpenmöte om S.P.A.

Musik tips: Jon foreman : House of god,forever


free

2009-04-20 19:06:29


A part of the team

Ännu en golfrunda idag, jag känner att så mycket golf som jag har spelat i långhelgen spelade jag nog hela förra året ! Det är sjukt mysigt. Idag åkte vi till min hemmabana : Hooks Gk . Det är lätt värt att åka 3 mil för att komma till denna golfbanan tycker jag allt.. Härligt sällskap hade jag med, riktigt lyckat !
Skulle pluggat en del var tanken idag men inte det , blev bjuden på Glass + Jordgubbar + Hallon hos A, så gott var det. Tack!
 Sen var det första www.snyggapaavstand.blogg.se träningen riktigt gött att komma igång och man blir så glad av alla härliga tjejer . Ser fram emot en tuff men härlig sesong i sommar ! TaggTaggTagg
Imorgon blir det skolan men dock kort dag slutar kl. 12 Nice..

SunShineSofie ♥

Utkast: Lör dagens ...

2009-04-19 11:23:39

Lördagens :
-
Lämna ut CV : Jag fick lite smått panik när jag märkte att jag kanske skulle vara arbetslös hela sommaren så jag beslöt mig för att  dra ner på stan och lämna ut lite CV:n här och där, man hoppas ju på något napp iallafall . När jag kom ner till stan visade det sig vara värsta gigantiska hundparaden och jag har då aldrig sett så många olika raser innan, helt sjukt ! Det fanns alla olika sorters hundar, från mus storlek → mellanstora kalven liksom !

- Golfrunda : Senare på eftermiddagen satte jag och pappa av mot Hok för att spela premiärgolf i det fina vädret. För mig gick det helt okej för att vara första gången, men för pappa gick det extra bra ! Det är så mysigt att komma ner till Hok till den lugna miljön och se solen som speglar sig i sjön nästan runt hela banan, Me like !

- Tacos + Robinson : Pappa och jag hade sådan energi av golfen att vi  fick äran att göra kvällsmaten (Tacos) det är ju så gott, går ju alltid hem. Man kände hur tröttheten sakta började komma och det blev Robinson låg schemat. Lite senare traskade jag mig ner till A där some good people spenderade sin kväll, Mysvarning!

Söndagens :
-
löprunda
- Matte
- Franska
- Golf ?
Hoppas även på något trevligt ikväll i och med att vi har en ledig dag imorgon : ) Det är Nice !

Ha det !

Stjärnhimmel

2009-04-18 00:35:06

Kom nyss hem från pingsten där man träffade lite härligt folk och umgicks.
Dagen i sig har varit ganska händelserik och bra . Skolan rullade på enligt schema och hade ganska lång dag ända till kl. halv 4 men det gjorde inget för vi satt ute på lunchen i det fina vädret och fick lite ny och fräsch energi. Idag hade jag mitt engelska nationella prov dvs muntligt och det var inte alls så farligt som jag hade föreställt mig. Man pratade på och hade en vild diskussion, det var till och med lite trevlig pratstund och de jag pratade med var toppen ! Ämnet var om identitet på internet m.m som är ganska lätt när det rör oss dagligen med tex. alla bloggar och facebook. 

Denna helgen kommer bli så sjuk bra känner jag på mig, långhelg, lördag, söndag, måndag. På lördag (imorgon) är det ung kraft men jag har lite beslutångest om det är värt att åka dit eller inte liksom. Det kostar 120:- och varje annat år har man ångrat att man gav de pengarna för det kändes lite ovärt men det ryktas om sjukt bra band iår bland annat www.myspace.com/elefantonline och de är ju ganska bra asså !
Dagen imorgon kommer jag nog också spendera med lite matematik,  för vi har ett matte d prov framför oss i veckan och är inte riktigt i fas än, men kommer förhoppningsvis att bli .. Hm annars är jag sugen på en utflyt med bil någonstans och varför inte picknick det har man ju provat förr :)
Ni får helt enkelt höra hur dagen slutade imorgon nu ska jag sova ha det bra i det fina vädret och njut man vet aldrig när den lämnar oss ♥

i dream to hold you in my arms

2009-04-16 22:39:58

Kom nyss hem från dumme mosse jag och tre vänner till mig tog en spontan promenad på spången. När vi sitter och äter ringer telefonen hela tiden. Alla olika människor ringde just då till olikai familjen det var ingen lugn kvällsmat inte. S var en av dem som ringde och ville ut och gå på mossen och det lät ju mysigt ,så vi begav oss. Meningen var att vi skulle gå först och grilla marshmallows sen, men problemet låg i att konsum hade inga marshmallows och S hade glömt tändstickorna så det blev ingen eld denna gången.

Idag var det faktiskt jag som stod för maten i huset och det blev pannkaksrulle med räkfyllning i ugnen alla tyckte den var mycket lyckad dvs inklusive mig hehe. receptet ?

Imorgon är det sista dagen i skolan för denna veckan och jag har inga prov eller äns läxor, det är så underbart. Dock har jag engelska muntliga nationellt prov men jag hoppas att det går bra i alla fall..
Kvällen vet jag inte vad jag ska göra än men något kul lär väl dyka upp,.

Stay cool puss ♥


solen skiner i ansiktet

2009-04-16 15:54:40

Sitter här nu i den varma solen med härliga människor utanför skolan och väntar på den sista lektionen. fysikprovet är gjort så härligt, inte för att jag vet om det gick bra men vilken lettnad när dte är gjort .. INget plugg tills imon är så fint ! 

 men nu börjar franskan ha det great !