Barndomshalsband

2009-07-31 13:09:34

Nu var det dax att lägga in lite uppdateringar kände jag, vädret är ändå inte på topp. Regnet pinar ner för fönstret och här sitter jag mätt och belåten efter en god frukost med egen gjorda scones (gårdagens men helt okej ändå) och hemmagjord körsbärs marmelad.

Dagar då inget är planerat är så värda och underbara, att kunna stiga upp på morgonen och göra precis det du känner för. Då är det minsann sommarlov har man insett. Har blivit några sånna dagar denna veckan som känns gött och jag har till och med unnat mig att krypa ner under filten och komma in i en ny bok. Känslan att bli fast i en bok är riktigt speciell och vädret tillåter verkligen bokläsning.

Inga vidare planer denna veckan mer än att man väntar till söndag då man får vara med en going och möjligtvis rida snart igen. Det är riktigt skönt att bara vara hemma, känns som jag varit ganska aktiv denna sommaren och inte hunnit vara hemma så mycket.
Nästa vecka blir det frizon med tjejerna vilket också kommer bli en av sommarens höjdpunkter ! Jag hoppas verkligen på fint väder när man hört talas om dessa utedass till toaletter, inte helt okej egentligen. Sen är det bara några få veckor kvar av riktig njutning innan skolan drar igång på det sista året.

Nu ska jag övningsköra till vårt lilla land med syster och pappa. Där kommer våran dag spenderas med lite gräsklippning och lite av varje. Så fort jag sen får möjlighet ska jag slå mig ner med min spännande bok igen, glömde säga vad den hette "Mina hemligheter".



Ha en underbar dag och njuuut av livets goda ting !

Lyckan som rinner över

2009-07-16 00:18:21

Just nu är man verkligen glad

Kom precis hem från en underbar häng-kväll med mina tjejer och härliga killar.
Man tröttnar aldrig och har alltid lika kul tillsammans !
Gillar er starkt, vad vore man utan er !

Annars springer sommarlovet på i 1000 km/h men det är ju ett tecken på att man inte är uttråkad i alla fall. Uppdateringarna här på bloggen har varit sisådär på det senaste men ska bli en bättring på det, min ursäkt får bli att det finns så otroligt mycket roligare saker man kan roa sig med just nu.

En annan rolig sak som har kommit in i vardagen är mina inlines och om du håller ett öga på bloggen kanske en inlinesfilm kommer upp . . även lite olika bilder från sommaren .




Bjuder på en bild som togs för ett  ganska bra tag sen nu,
fotografen är bella


Spännande liv :

2009-07-01 23:12:42

Man är ju lycklig och trivs underbart på sommarlovet !

Bornholm med familjen var väldigt mysigt och man fick  tid till att spänderade kvalitetstid med sin syster och familj. Våra dagar bestod av cykling, glass och sol vilket var mycket nice.
Som vanligt hade fam K. inte bokat något boende utan chansade att det fanns och allt löste sig dirket, super bra ! Vi bodde våra nätter i en mysig stad som hette Alling och därifrån utgick våra cykeldagar.
Min favorit stad på ön måste jag ändå säga var Gudhjelm som vi besökte twice.
 Kan berätta hur mycket som helst men detta får räcka för denna gången . .

Lite bilder från resan som säger mer än 1000 ord:

Hamnen i Allinge


Mamma och syster'


Badplats Allinge


Jag efter en 250 trappstegstrappa


Fru Pedersens cafè med kakbuffè, ät så mycket du vill !


Pause från cyklingen (M,M,S)


M passar på att slappa emellanåt


Solningen i det sköna gröna


Imorgon bär det av mot gullbrannafestivalen med härliga vänner, ser fram emot. Camplingliv lär det bli vilket ofta är hög mysstämning.

Höres när jag kommer tillbaka
Puss S