: Så det ryker :

2009-11-26 16:22:29

Oj vilken trött skola man har. Vi tog oss en funderare under lektionen och tittade runt i klassrummet, det är så man skrattar. Någon sov, den andra suckde djup och verkligen ingen såg pigg och intresserad ut. Måste erkänna att jag inte höjde medelvärdet på energi jag heller. Fick till och med klagomål : Sofie, lyssnar du ?

Men nu känns det mycket bättre efter en hemkomst och fått fylla på med clementin och kaffe, mums!
Måste nu ta tag i mitt Historia prov tills imorgon och min psykologi-inlämning. Ikväll kanske jag gör mamma sällskap då Agneta Sjödin snackar om sin bok, inte för att jag är super intresserad men för att hon ville ha sällskap.

Ryck nu upp dig i höstvädret, för det ska jag göra  ! (L)

Saknad: ett tecken på kärlek ?

2009-11-23 10:09:46

Sitter nu och pillar med mitt svenska tal. Temat landar nog ändå på äkta kärlek, men har en del att jobba på som allt annat just nu. Oj vilken "sofie att göra" Lista jag skrev upp för att få lite perspektiv på livet innan jul. Men det är bara att ligga i !

Nu ska jag traska ner till skola och ha en onödig historia (den är alltid onödlig för vi får hemstudie ändå) sen är det bara samhäll så dagen är rätt soft. Ryktet spred sig att vi skulle sitta kvar och göra matte inför vårt prov imorgon dock-men vi har mysigt tillsammans så kan nog bli trevligt !




Han är nu på flyget på väg till Australien, halvåret måste gå fort !  


Tjollahopp vad tiden rusar iväg

2009-11-17 18:40:51

Nu har jag landat hemma efter mammas goda mat och lite familje prat . .
Den långa skoldagen har gjort en lite seg och mörkret gör en ännu segare, men nu ska jag ut med V på kvällspromenad. Mys att umgås med människor man tycker om !

Att man kan klara en ECDL-modul gör mig riktigt glad fast det är bland det enklaste (enligt de flesta) i skolan, lite konstigt va?
Efter att gått ut med humöret på topp från skolan idag träffade jag S och tog en mysig kaffe-fika innan han var tvungen att tjäna lite pengar,.

Imorgon är de NP i svenska som gäller men jag har berikats med många visa ord från "the good one", så det kan inte bli mer än bra nu. Förutom att jag säkert kommer faila på alla grammatiska fel ;)

Sköt om dig . Puss

Omgjord ;

2009-11-15 16:29:19

Nu har jag suttit denna söndagen och inte plugget en gnutta för att jag fastnade i bloggandet.
Illa Illa !
Fast man lärde sig ett och annat, den är inte riktigt färdig men nu men orkar jag inte mer. Sen måste den snyggas till !

Den är dock inte lika fin som innan för det var min kära klasskompis som hjälpe mig med den och kunde inget själv så nu har jag startat från grunden med de enklaste grunderna  . . Men man kan ju inte annat än att bli bättre nu. Det var riktigt kul !  


Den molninga söndagen

2009-11-15 14:04:47

Mätt och belåten efter ett söndagsmöte(sjukt längesen och det kändes) och söndagsmiddag är man ändå sugen på äppelkakan som luktar mums från ugnen.

Blivit många dagar med den goaste denna veckan och det är sjukt nice ! Dagarna böjar ta slut snart, one week. Men ska bli spännande att följa allt fast på hemmaplan med förmodligen dundermkt plugg.

Nu ska dagen snart få fortsätta med veckan plugg, 3 prov som väntar.. Men först äppelkakan och kaffe.

Första kvällen utan "ensam mamma söker" undra lite vad det kan vara som ersätter ?. Let see..
Hoppas annars på en riktigt skön söndagkväll !

Pussen


Tjenis P . . . . !

2009-11-11 18:37:19

Ny duschade efter den sjukaste jogging turen :D

Myndig

2009-11-01 11:44:02

Nu är jag myndig, gillar vi mer än stark !

Nu är man mätt och belåten efter tårtan på sängen och väldigt tacksam och glad
:                               Superduperstart på dagen
                                               <3