" Makes me happy "

2009-09-25 23:33:14

I'm back on track, dvs hemma från Frankrikeresan och tillbaka bland allt underbar folk och skolan.

Måste bara säga att jag inte hade överlevt utan alla vänner runt omkring mig, ni betyder !

När jag kom tillbaka vad det till och med så jag var tvungen att fråga mamma om man fortfarande kunde cykla till skolan för det hade blivit så otroligt mörkt på kvällen och kalla morgonar. Men visst kunde man fortfarande cykla . . Så för mig bar det av vid samma tid som vanligt, 20 minuter innan skolastart men tog faktiskt på mig vantar.

Annars har dagen flytigt på som den brukar i skolan och det känndes verkligen som en evighet sen jag var där(9 dagar är nästan en evighet). Men blev lite lätt stressad över allt jag måste ta igen, ingen lycka precis.

Vi fick i alla fall sluta tidigare från skolan och beskådade de fina Pesetdansarna som intog ED:s matsal med musik. Varför vet jag faktisk inte, men det var ett kul avslut på dagens skola. För nu är det helg !

Egentligen borde jag fira min kompis nu som har kalas, men kände mig väldigt hängig ikväll och vågade inte riskera att bli sjuk ifall det är början till infektion. Det var däremot ganska gött att bara slappa hemma för en gång skull. Jag har ju varit borta så länge, känns väldigt länge i alla fall !

Helgen kommer bestå av bland annat mycket plugg, men måste göra något annat också. Har dock inga större planer vilket känns himla underbart. Borde dra en sväng på stan egentligen för att inhandla lite höstkläder och skor m.m. Men får se hur helgen slutar helt enkelt. 

Är man på dåligthumör kan du ju lätt göra en gladare, I like !  

Musik tips:  Adele, Hometown Glory



Puss p'd !

Nu bär det av

2009-09-14 22:35:43

NU lämnar man snart det kalla Sverige och hoppas på ett någorlunda varmt France.
 C'est la vie !

Försök så gott ni kan att ha det bra här hemma ..  Så ses vi om en vecka, Au'revoir
puss p'er