feeling good.

2010-07-29 12:04:52

Även idag vaknar man till att regnet faller ner men det hindrade inte mig från en joggingtur denna morgon, var ett bra tag sen sist. Frukosten är nu uppäten och jag ska snart dra iväg till Nilson för att jobba, kom och hälsa på vettja !

Bjuder på en bild från vår Hönötripp:



P & K


3 rätter and one by me

2010-07-28 23:45:36

Idag har varit en super härlig dag och kanot stod på schemat. Min familj anlände sent igårkväll från västkusten och hade haft en skön minisemester utan mig som var hemma och jobbade, men idag hade jag en helt fri dag utan några planer så vi beslutade oss efter många dagsutflykts-förslag att ge oss ut på en kanottur.


Pappa och Mamma


Min Kanot-kompis, Systern

Vi stannade till vid en ö, efter en stunds paddling där vi fick kaffe och bullar. Innan vi återvände tog vi( i alla fall jag och Malin) ett dopp i sjön, riktigt skönt !

På hemvägen bestämde vi oss för att laga en tre rätter middag, Mamma och Malin hade sätt ett tv program "Vad blir det för mat?" där de under detta avsnitt tillagat en god trerätters middag, så vi gjorde en kopia.

Här är våran mysiga kväll ute på verandan..


Förrätten: Crêpes med hollandaisessås, dill, räkor och västerbotten ost (Denna ådstakom jag faktiskt helt själv på egen hand , borde vara kökspoäng här ;)


Huvudrätt: ryggbiff med ungsbakadpotatis, kryddsmör och sallad 


Efterrätt: Hemmagjord Prinsesstårta






Min familj som ALLTID lyckas med kort


Pappa: - Nu regnar det i Huskvarna och kommer troligtvis hit snart ..

Så rätt så, därför sitter vi nu inne och kollar "morden i midsommer".. Lyckad dag helt enkelt !

Tack och hej för mig, nu ska jag kolla färdigt filmen och tagga inför att jobba imon, WIHU !
P & K




Fullt ös .. med regn !

2010-07-25 10:09:58

Frukosten är uppäten och regnet öser ner, sitter ovh vänta på att jag ska börja jobba mina 3h på Din sko idag. Lär komma en hel del folk, men dessa timmar springer bara iväg..

Igår var det filmtime hos Bella och det var en sjukt bra film, se den! dèjavu

Annars är jag inne i en jobbperiod så många timmar spenderas på din sko och Nilson, nästa vecka är måndag och onsdag fria för aktiviteter.. får vad som kan tänkas hända !

En bild på två goingar och en stund att längta tillbaka till.. Hönö !
P & K


Lediga dagen

2010-07-21 23:07:00

Hade tänkt gå ut o fota lite men icke sa nicke finner man kameran i detta skick !



Annars har dagen varit kanon, Badminton med 3 tuffingar och en avslutad kväll hos Johanna som hade namnsdag och tårtkalas!

Grattis Johanna

P & K


Helgen v.28

2010-07-21 14:20:05

Det har hänt väldigt mycket under mina lediga dagar på detta oändliga sommarlov, har varit riktigt KASS på uppdateringar. Men kanske kommer..
Har i alla fall haft sjukt goa dagar i Gullbranna denna helgen!

Ibland är man riktigt glad att man tackar nej till jobb, går inte alltid att ställa upp.









P & K

Solen skiner och himlen är helt blå

2010-07-03 10:34:51

Fantastico ! Vaknade nyss upp ur min skönhetssömn och har fått i mig lite frulle i solskenet som väntar utanför. Ska snart ta tag i mina studnetpresenter också och förflytta dem in till mitt rum.

Igår var vi hos A..Pannie och grillade vilket var riktigt mys, men allla mygg kom tillslut då vi begav oss inåt och kollade för en gångs skull en riktigt rolig, hör och häpnad, fotbollsmatch.. Spännande in i det sista med straffar. Men jag kände mig väldigt trött efter 10-19 jobb under dagen..

Idag ska jag minsann fixa till mina studentkort och kan bocka av ännu en grej som är ett måste att få färdigt. Sen blir det troligtvis beach:en.

Simma lugnt kära vänner !

Det har blivit så bra vid munksjön där man på förmiddagen kan njuta med solen i ögonen, sjukt läckert !


Werne roar sig glatt med Lydias Face..




Stämningsljus till grillkväll..



P&K

Friday it is

2010-07-02 09:24:58

Solen gassar som aldrig förr och jag ska snart dra ner och jobba på "din sko", fick rycka in för en magsjuk.. Egentligen passade det inte alls idag men vad gör man inte?

Tanken var att jag nu vid 12 skulle få färdigt mina utdragna studentkort, men det får bli imon istället.. Alltid är det något som kommer i min väg !

Imon är min pojkvän 20, men kan inte överraska han med någonting då han väljer att åka bort :) Fast han kommer få det tipptopp i göteborgsskärgård med 30 grader och båt <3

Nu ska jag ut och pressa i solen innan jobbet tar fatt, så håll i din hatt ! WHat!? haha


P&K