A part of the summer

2010-06-28 13:27:34

Helgen har varit kanoners ! Bästa midsommaren på länge och allting var på topp, vädret var det absolut inget att klaga på. Bilder kan komma..

Idag vaknade jag upp sent och slängde i mig lite frukost innan jag begav mig på min Cresent ner till hamnen för att där springa runt munken.. Så sjukt underbar start på dagen, man blir lycklig. Solen gassade men det är ingenting man klagar på!

Nu ska jag njuta av ännu en solig dag, 23 grader i skuggan är helt underbart !


Från gårdagens häng på vätterstranden med solnedgång..

P&K


Sommartider

2010-06-21 09:41:08

hade kunnat sova hela dagen lång känns det som, men systeryster skulle till fotbollsksolan så gick upp tidigt och åt frukost med henne som sällskap. Nu är man själv hemma och musiken rullar för fulla muggar, även solen skymtar in genom fönstret.

Annars rullar livet på som vanligt och jobb kommer emellanåt .. Nu ska jag bege mig ut med bilen till destination Bankeryd för att hämta upp kuddar och tillbehör som blivit kvar sen balen.
Have a great day !


Bild: Underbara Flickor som kan förgylla dagar!
       Tagen få dagar innan studenten en härlig sommardag som gjord för vätterstranden..

P & K


Studentens lyckliga dagar !

2010-06-14 12:35:00

Nu får man allt börja ta tag i sitt egna liv och det mesta hänger på en själv och sitt engagemang. Det känns riktigt skönt att ha jobb i sommar i alla fall, däremot är det inte riktigt så många schemalagda timmar som jag önskat, men så fort man sitter och kollar lite, slänger iväg ett sms till Golfrestaurangen om lediga tider, får man en tid och samtidigt ringer Nilson.. "Sofie vill inte du jobba?"
Det kommer lösa sig, kommer nog få ihop tillräckligt med timmar !

idag är första riktiga dagen man kan landa och verkligen fundera på allt som varit, allting har gått så himlans fort. Däremot är min hals som jag vet inte vad, hes och ond! Hoppas verkligen det blir bättre och inte sämre.

Hela helgen har spenderats med underbara människor och vänner som verkligen betyder. Så tacksam för dessa finingar!
lite sammanfattning av helgen:

Fredag:
Började dagen mycket tidigt, alarmet gick på 5.45 därefter vard et bara på emd den vita klänningen mössan och rusa iväg till champagnfrukosten. (något man kanske ska införa sådär vid speciella tillfällen för var super mysigt ;)
Sen gick klassen gemensamt till skolan för att fotograferas och tagga inför utspring. Efter motografering och busande med heliumgas i klassrummet(vi är ju ändå kemi kalss), bard et av mot kyrkan där det bjöds på stipendieutdelning , tal och sång.
Vi marscherade alla gemensamt till skolan med mycket sprikande och tagg, bland annat av "För vi har tagit studenten, hurra vad vi är bra..", "vem vill gå i ettan nu?...". I skolan fick vi en wrap med kyckling, men kyrkan hade dragits ut på tiden så det blev verkligen lättlunch på ca 5 min, för därefter skulle betyg och avtackning i klassrummet ske.
Jag har evrkligen haft bästa klassföräldrarna, super har det varit och det tackade vi dem med en present. Nettan fick en ring med gravering "NvNaKe3B 201o" och Mikael fick armband med gravering. Detta året vard et min uppgift att fixa paketen men tycker jag lyckade sganska bra, vilket klassen hållde med om.
Därefter vard et utspring och galet vilken känsla, VILL GÖRA OM DET! Vi sprang ut till: Markus becker, Das Rote Pferd.
Sen fann jag Mamma, Pappa, Malin, Krille och Sebbe som stod och väntade med skylt. Fick blommor runt halsen och många kramar.
Därefter var det dags att stiga på flaket och det var verkligen bland det roligast jag någonsin gjort, hjälpes vad jag skrek av lycka och röjde! Levde på min glädje hela dagen..
Hemma väntade släkt/vänner och god mat, det var ritkigt mysigt men genast kom all denna trötthet så fort man satte sig ner.

Kvällen spenderades först med klassen, sen på Slivers efterfest där alla dansade och röjde tills svetten rann av en!
När klockan slagit 2 och det stängde drog "gänget" till Mc och åt oss lite mätta innan natten spenderades hos underbara bell!
Lätt bland den bästa dagen i hela mitt liv hittils.

Lördagen:
Efter att ha dygnat vaknade jag hos Bell och kände hur lugnet lagt sig, vi åt lite frukost med härligt häng med Gbg grabbar. Sen var jag riktigt sugen på att komma hem och bara vara. Kändes riktigt tomt under lördagen, balen och studenten som man längtat, förberett och sätt fram emot var över, SÅ FORT ! 
Men ångrar inte en sekund av min student allt blev så perfekt det någonsin kunnat bli.

Sen var det studentfirande igen, i kyrkan. Det var kul att träffa gamla goingar man annars inte ser allt för ofta. Därefter var det häng hemma hos mig och det blev även detta en lyckad kväll.
 

Söndag:
Började dagen med jogging med C, kändes att det var ett tag sen nu! Sen vad det en chilldag med gäster och filmhäng på kvällen, såg "Dear John" den var ritkigt bra, verkligen en romantiker.

Lägg märke till att jag inte orkade skriva lite mycket på lördag och söndag haha tappade ner lite.

Idag ska jag ner på stan och byta lite saker, sen ska jag sy min lillasysters scouttröja. Kommer nog bli en toppendag även detta :)

Bilder:

 







 
P & K


för jag har tagit Studenten !

2010-06-13 19:04:56


Tisdagen innan, veckans fredag !

2010-06-08 07:40:26

Helt galet vad jag längtar till studenten, kan knappt sova om nätterna eller så är det för att jag dricker en massa kaffe på kvällen och sover till halv 1 på dagarna ;)


Bild: Jag och bästa Johanna, en av de sköna sommarkvällarna på vätterstranden.

P&K

Life is life, nana'na'nana

2010-06-05 00:58:02

Fy vad gött man lever, gillar verkligen planeraren av mitt liv <3

Igår vad det klassfest som innebar brännboll, hjälp vad längesen det var och det var riktigt kul (även i de  kläderna min käraste vän och jag hade på oss) Hahaha ibland kan man inte sluta skratta åt alla dumheter vi har gått igenom! Lyckas med det mesta, allt som man kan och inte kan komma på . .

Sen bar det av till resten av goingarna på stan och studentfest på det, fy vad kul vi har tillsammans .. Mina vänner är guld värda och mer. Efter den långa natten och mycket "shake", sov jag ut till klockan 11 (vilket inte händer för ofta nu för tiden) Ställde till och med klockan för att inte missa jobbet 12.00. En kompis ringde på morgonen och jag lyckades svara och prata i sömnen utan att veta om det, vaknade till ett sms " Förlåt", då tänkte jag "till vad ?". Då visar det sig att hon ringt och väckt mig men inte visste jag det. Ibland undrar man ?! haha

Imon är det kalas på kvällen som ska bli riktigt mysigt men innan det ska jag minsann ut i solen och ta mig en morgonrunda, vad jag unnar mig av livets goda !

Nu ska jag lägga mig efter en vecka med saker som hänt hela tiden och mer blir det.. Inte en kväll ledig fram till studenten !

Bjuder på lite bal bilder:








P&K