God Morgon

2010-10-23 10:47:41

Nu efter en härlig frukost med F..Y ska jag iväg och jobba, känner mig måttligt taggad men hoppas att jag komemr igång !

I mina tankar: vart ska flyget landa ?

P&K

Sweet day of my life

2010-10-21 23:28:58

Har nu haft 2 helt lediga dagar och imorgon väntas en tredje, känns som jag varit ledig i en evighet ! Men det var behövligt för det har inte hänt sedan min danmarksresa i somras såg jag i almernackan.

De här dagarna har jag verkligen hunnit andas ut och njuta. Jag har varit med människor som gör mig glad, hunnit vara ute i friska luften och träna.
För tillfället sitter jag i mitt täcke och lyssnar på lite musik medan jag ser snö falla ute i mörkret, men hallå det är oktober?
I kväll fick jag äran att följa med på en föreställning med lillan, hon är KS(kamrat-stödjare) så hon berättade lite om FN, de hade FN tema på skolan. Jag har verkligen kommit på att jag blir glad av barn, supermysig föreställning. För omväxlingsskull skulle de bjuda på allsång och självklart kom småtjejerna fram med micken till mig så det vara bara att dra på den ljuvaste rösten och sjunga högt, dock kanske en av mina svagheter här i livet, att sjunga.

Man fick så mycket perspektiv på saker och ting som barnen visade, vi här i sverige använder drygt 250 liter RENT vatten per person om dagen, medan andra har tillgång till drygt 12 liter SJÖ-vatten per person om dagen. Var tacksam!

Imorgon ska jag tillbringa min lediga tid med min P-V, kan behövas man har sjukt mycket annat hela tiden.

Bilder från fina stunder med min ljuva mobil.


True Luxury: Give a bit more than you take. Dance like nobody is watching. Sing like you do in the shower & and sleep in the arms of your great love

2010-10-21 22:44:24

-

Sunday night

2010-10-10 23:03:51

Just nu är jag lite sällskapsjuk, bara för att jag var inställd på att träffa mina goingar ikväll men många hade fullt upp. Så fick bli en hemmakväll denna söndag 101010(lite coolt ändå).

Dagen har annars bestått av jobb,men bara ett kortpass dvs 4 h sen en joggingtur i skogen innan solen gick ner. Nu spelar musik i mina öron och jag lägger in lite bilder från helgen.. Den borde vara riktigt frusen min kamera så lite som den användts på det sistone.

kan ju i alla fall dela med mig lite ..







 











P & K


Heldag i en trevlig stad

2010-10-06 09:23:23

Gårdagen spenderades i Höstiga Göteborg, tanken var en dag med shopping och vip-kväll med sofi's-mode och levi's curve ID på NK-GBG.
Fasten vi egentligen inte får shoppa gjorde vi det ändå, i alla fall lite kassar. Jag hittade en mysig tröja på Zara där det alltid finns potential till att hitta fina kläder. Min vän B shoppade lite mer både skor och jeans, men det är bra och behövliga saker.
Efter att ha suttit och ätit en världens godaste scones, morotskaka och tjuvlyssnat på två killar inne på fiket "fröken Olsson's CafÉ", (de pratade tjejer) var det dags att bege sig till Nk för en vip-kväll.

Under kvällen fick vi en kort introduktion om var Levi's Curve ID innebar och sen var det bara prova jeans. Där fanns också stylisten som style:ar Idol, en make up artist och DJ.

Tack vare att vi hade bil kunde vi därefter åka och hälsa på en kompis. Sicken Lägenhet, helt "In love".

Efter några timmars sömn, landade i sängen sisådär 2.20 inatt ska jag upp och jobba, men bara 6 h på DS.

Dagens:
B hade investerat i ett nytt Iphone fodral som vi var helt inne i och ska samtidigt fösöka gå upp för rulltrappan till plan 2, kollar inte vart vi går. Självklart hittar vi till rulltrappan , men det vi inte märker är att den går ner istället för upp så där står vi som fån och springer/hoppar för att inte ramla. Vakten som står ett ögonkast ifrån hör med oss, om allt är som det ska, haha ja det kan man ju undra ? 


Bjuder på en gammal sommarbild


Sjukt Värd Dag, Att man får sådan energi av en go utflyt är underbart ! <3