Hösten har satt igång!

2012-08-28 23:44:00

Nu har man slagit sig till ro i lägenheten igen och känner sig som hemma. Det tar ett tag att känna lugn igen och kunna slappna av på en annan ort. Nollningen för de nya ettorna är igång och flera sittningar hålls med klassen riktigt roliga sådan är det också! 
Idag har det varit en riktigt chill dag, drog ner till stan och hälsade på jobbet för att få höstens schema. Detta året kommer jag jobba mer än vad jag gjorde förra men jag har riktigt roligt på jobbet så tror inte det kommer vara några som helst problem. Om en vecka har mina kurser startat på riktigt och jag känner mig riktigt laddad. Blir nästan lite rastlös av att gå runt och inte göra någon "nytta". Att gå på stan varje dag håller inte i längden, i alla fall inte för plånboken! 
Bilder från Dam- och Temasittning. 














P & K

PUSS

2012-08-05 23:38:43

Idag var sista dagen på Ikea för denna sommaren och den går mot sitt slut. Nu gäller det att slappa och riktigt koppla av, umgås med bästa och ladda batterierna innan skolan drar igång. Men ska bli lite kul att komma tillbaka till det livet också!
Imorgon väntas sovmorgon så länge jag bara kan innan en runda i skogen och sen en nyupptäckt vintage butik skall besökas. Lite segt att regnet ska komma när jag ska vara ledig men man får inte ha tråkigt för det! Troligtvis kommer lite besök på kvällen, det blir mysigt värrre.
Natti Natti

We dance until we get it right

2012-08-02 23:11:32

Denna lediga torsdag avslutas med att jag lyssnar på Hassles nya skiva, riktigt go. Efter en runda i spåret och slappande i hängmatten drog mamma och jag ut på en stadsrunda som avslutades med en sallad på Spira. Wow vad bra läge Spira har fått, go musik och kvällsol, riktigt gött ställe!
Inne på sista jobbveckan för denna sommaren, känns riktigt skönt. Nu ska jag försöka umgås med vänner så mycket man bara kan och njuta av livet innan skolan drar igång.
Bilden representerar vår trip förra helgen med äkta vänskapskärlek.
P&K