en helt vanligt Tisdag

2010-04-27 08:27:49

Ja i idag är det faktiskt en helt vanligt tisdag utan prov, utan vårkänsla, regn och rusk och jag ska bege mig till skolan för 3 lektioner(Matte, Fysik och Aktiekunksap.. Intressant??). Usch känner verkligen ingen motivation längre.

Ikväll kommer faster hit och ska sy färdigt hela balklänning ska bli så skönt, ännu en sak att bocka av i "Att göra" listan. Min "att göra" lista är väldigt lång vill jag lova...
Kan ju dela med mig: Samhällsvetenskaplig rapport, aktiekunskpasinlämning, fysik B prov och andra förberedelser.

Snart blir det däremot spanien med de bästa vännerna i världen, vilket man ser fram eorhört mkt till !!

BTW så åt jag godaste frukosten idag, Syster kan vara för underbar ibland. Igår hade hon bakat frallor med pappa och de fanns nu värmda till frukost med en stor kopp kaffe ! <3


Bjuder på em sommarbil från förra årets Frizon!     Sommar

Let's jump on the bike to school, HA DET !

P & K


körkort, i love it ! ! ! ! ! ! ! ! !

2010-04-20 22:23:44

<3


SOLEN gör mig glad !

2010-04-18 18:22:27

Nu ska jag och sis ut på en joggingrunda (fast Mallan tar ju självklart cykeln;), det är så otroligt fint väder och man får inte mer lust än att gå ut !
Annars har dagen bestått av en morgonpromenix med pojkvännen innan han skulle iväg på badminton, lite övningskörning och teoriplugg, första rabarberpajen ..

Helgen har annars varit toppen, HV-71 med vinst + Konsert(Elefant) + Goaste människorna på jorden + snart klar balklänning, Life can be too good to med truth !

Hoppas din söndag har varit lika go som min och fortsätter vara det <3