Lätt som en plätt

2010-09-27 08:58:35


Det är fantastiskt lätt att tycka om sina vänner.
Vi är otroligt bra på att komma på roliga och mysiga saker. Detta är en utav alla morgonar i somras med pannkaksfrukost.

Snart kommer en utav de fina, Lyckan, för att hämta mig då vi ska ta sällskap till A6. Jag funderar på att ta en promenad innan för att jag kommer gå inne hela dagen sen annars .. Men det är sjukt kallt och ruggit så det tar emot.

Hopas du får en trevlig start på denna veckan det är ju trots allt måndag, där fick jag tänka till för har ingen koll på veckodagarna längre alls om jag ska vara ärlig !

P&K


Ständigt på gång och har mål i mitt liv !

2010-09-26 22:20:08



Åhh vilken helg !
Jag är så glad, över livet och alla dess möljigheter. Inte nog med att vi haft det super på jobbet i helgen och att jag jobbar med världens härligaste. Idag på lunchen får jag ett mail om att jag VUNNIT en tävling, Whhaaa vad händer ?! jag vinner aldrig liksom. Tagggga 5:e Oktober !

Nu spelas "the paper raincoat" i lurarna och jag njuter av att kunna kolla igen lite härliga bilder från denna underbara sommar. Idag insåg jag också att hösten tagit fatt, från himlen kommer lätta, gula löv och det är mörkt redan halv åtta. Men även hösten har sin charm. Kvällen spenderades med familjen(utan bror, fast han fick ett telefonsamtal), scones, Te och Tv-tittande. En ritkigt härlig slapp söndagskväll som var behövd.  

Nu är familjen samlad hemma igen vilket känns skönt, M o P landade inatt och hade haft det super och man förvånas aldrig av dem, de är goa.
M: - Jag har lite presenter till er tjejer.. Sofie du får en perfym ..
S: - Nemen oj, tack. (är lite osäker innan jag sätt den , man vet aldrig)
 Jag tar upp den och..
S: Men mamma det är ju herr-doft denna gången också. Hände nämligen den senaste gången också då jag skulle få något !
M: - NEEE, Va?! De gjorde ju reklam med en tjej i alla fall.
HAHA, Söta.

Imorgon är det måndag och jag ska sälja skor.

Njut av livets ögonblick, för det är för kort att bara tänka framåt!

P&K

En riktig vän är en ängel, som lyfter upp dig, när dina vingar inte kommer ihåg att flyga!

2010-09-22 23:26:32

 -

and i hope one day you you'll see nobody has it easy

2010-09-17 09:07:20

Sitter nu i soffan med Elsas mode som väntar flera veckor på att bli utläst men tar mig aldrig tid, så nu på morgonkvisten innan jag ska promenera ner till staden för att möta mina tjejer till H&M:öppningen kände jag att jag kunde ägna en stund att bara slappa.

Dagen kommer sedan spenderas på Nilson ska jobba 12-20 men kommer nog bli riktigt kul idag, hoppas jag :)

Helgen ska jag tillbringa med jobb, men bara kortpass fast gör mig ingenting för jag får dubbla lönen på helgerna.. På måndag drar IKEA igång och får se hur det blir där, kommer nog trivas jätte bra !

Annars rullar livet på som vanligt och jag känner mig trygg med att bo hemma ett tag nu framöver och jobba för att sedan se vart vingarna bär. Nu ska jag inte ägna mer tid vid datorn, Ha det !



P&K

Smoothie och avkoppling

2010-09-14 11:05:58

Vilken smoothie vinner ?

Malin:
- Jordgubbar
- Blåbär/hallon fil
- banan
- socker
- Hallon
- Is

Sofie:
- Jordgubbar
- Björnbär
- banan
- Naturell fil
- Mjölk
- Is

Superenkla båda två!


Har verkligen kommit på att bada är sjukt avslappnande och gött. Igår blev det en go dag med lunch på stan med mitt S och där efter lite shopping(bara en tröja men mer ska jag inte shoppa för jag ska spara!) sen blev det F&S med B vilket var ett bra tag sen. Riktigt gött att komma igång ingen, så nu köpte jag 10.kort efter rekommendation till annat kort haha, men tio-kort it is!

Efter att sovit många timmar och slö:at i sängen ska jag funderar ut hur denna dagen ska läggas upp. imorgon jobbar jag igen, men bara en dag innan jag får pusta ut med ännu en ledig dag, Jag gillar mina lediga dagar!

P&K


Do you ever think ?

2010-09-10 13:52:40

Dax för Work. Min morgon hara varit spänannde med kaffe i hela sängen en rund ute i regnet och nu jobbjobb.
Livet är bättre än man anar . . Men nu längtar jag efter mina tjejer(känn dig träffad för jag vet att du läser ;) som jag inte träffat på några dagar !



P&K


Fundersam

2010-09-10 10:21:55

Idag sov jag länge för att vara jag, hela 9.5 h:ar .. No bad !
Ändå skönt att komma upp innan 10 klockan ringer. Nu är det frukost time som gäller och sedan ska jag slapp innan jobbet som väntar på Nilson. Men ser fram emot det har ju haft två helt lediga dagar nu så skönt att komma igång igen !

Kvällen är oklar hittills men bror kommer hem så vi ska i alla fall äta lite gott tillsammans.
En glad nyhet är att jag har fått jobb, på ett roligt ställe där jag tror jag kommer trivas väldogt bra: IKEA.
Det var lite kul för först fick jag ett mail om att jag blev placerad på logistik och det hade jag inte ens sökt men de mumlade om att vi inte fick välja avdelning själva. Då tänkte jag att jag hamnade där på grund av att jag sa att jag gillade och röra på mig och hålla igång och tänkte skippa IKEA för då har jag betydligt bättre jobb, men... 5 minuter senare kommer ett annat mail som talar om att min placering är vardagsrum och det tackar vi för!

Ha en go Fredag, med fredagsmys hela dagen och varför inte komma och shoppa skor!?
P&K

 


One by One

2010-09-09 09:30:37

Nu är det tomt i huset, mamma och pappa är på jobbet medan lill-M är à l'école .

Jag har fått en hel del gjort redan på denna torsdag, är ganska effektiv så här på morgonkvisten.. Frukosten åt jag med övriga i familjen och lyxade till det med lite pannkakor från gårdagen med honung. Sen kollade jag på pappas kavajj som jag skulle åka iväg med, men konstaterade ganska snart att jag kunde sy det själv så nu har jag bytta hans knappar och hoppas han godkänner resultatet "
Har även hunnit städa mitt rum vilket känns så skönt för det var ett måste.

Nu ska jag kolla in ett OTH hade jag tänkt och sedan gå en lång promenad i solen för den skiner just nu in i mitt fönster.. Jag gillar lediga dagar!

Veckans bästa:          Min käraste BROR kommer hem över helgen och jag längtar!
Veckans mindre bra: Saknar alla man träffade i somras som nu inte finns i jönkan



Sommar godingar
Galet trodde knappt det var lagligt med så bra kompisar som man har, ta hand om de du håller kär!

P&K 


just don't fall recklessly, headlessly in love with me

2010-09-08 22:56:42

Nu ligger man och slappar i sängen efter en runda i skogen och njuter av enbart tanken på en ledig dag imorgon. Den dagen ska spenderas med en fin kille och jag ska även hinna med att lämna pappas kavajj till skräddaren.. Men det är en baggis ;)

Idag var det polispådrag på stan för att Sverigedemokraterna tydligen var där och "predikade" Mamma och jag gick förbi lite snabbt för att sedan luncha på piren.
Väl hemma efter lunchen kom man hem till ett pannkakshus, Syster hade lagat pannkakor och negerbollar(chokladbolllar) så det luktade ordentligt.. Blev efterrätten kan man säga " 
Sen bar det av till jobbintervju och fotokursen på Högskolan . . Skön dag !

Vad tycks ?
Mitt egna lilla hantverk


Just nu spelas: Robyn, Hang with me
P&K


Onsdag

2010-09-08 08:40:57

Inte dålig uppdatering på det sista måste jag ändå tillägga, över förväntan ;)

Idag är jag för en gångs skull ledig vilket känns riktigt gött! Det är onsdag vilket innebär fotografisk bild ikväll, men har inte hunnit ta några bilder så får väl säga att jag glömde  dem hemma eller något, kommer ju ändå komma försent.

Mamma och jag har precis ätit lite frukost och släppt iväg den minsta i familjen till skolan. Måste bara tillägga att jag har en hamster hemma nu :D appropå ingenting haha

Jag har massa gamla bilder från sommaren som inte haft ett öga utåt så här bjuder jag ännu på en sommarbild:

Första dagen på vårt eviga sommarlov, då alla andra gick till skolan

Detta firades med frukost på västra kajjen(livets place), hade förhoppningar om Bageriet men blev en macka från mackmakeriet !
P&K


Tisdag

2010-09-07 09:38:35

Trodde jag hade en helledig dagatt bara slappa och skulle presic engagera mig i ett fin blogginlägg, men icke sa nicke, in och jobba 10-20 antar jag ..

Men ikväll blir det idol hade jag tänkt i alla fall :)

bjuder på en gammal bild från en picknick i sommras:

P&K


Energi-kick

2010-09-06 22:40:32

Idag har det varit en riktigt go dag, blev pannkakslunch hos klaraunderbara med två andra tjejer, riktigt längesen jag åt det. Sen blev det lite film och man somnade nästan efter pannkakorna hehe, men OC-avsnitt rullade på TV. Därefter gästades vi av Lydia som tagit körkort idag, GRATTIS "
Snäll som hon är fick jag skjuts till jobbet och har nu haft en riktigt slökväll.
Imorgon är jag ledig och ska utnyttja detta på bästa sätt, nu blir det nog ett One tree hill avsnitt :)

Fortsättning av bilder från resan Med Sebastian:

Vi möttes även av en hel del regn, men det gjorde absolut inget
Plats: Grenen, 365 Skagen. Stället där två hav möts!


Lyckad resa som man sent glömmer !

P&K


Liten del av mitt liv

2010-09-06 09:53:29

Dåligaste uppdateringen ever..
Men just nu rullar livet på, inte som arbetslös men som "extra personal-Kvinna" kan man säga.. Jag är ju i alla fall inte arbetslös vilket känns skönt ska bara bestämma mig för vart jag vill stanna..
Idag är det jogging med en vän och sedan brunch med goaste tjejerna i världen! Därefter är det jobb med bästa jobbarkompisarna, verkligen ett arbete och företag att stortrivas, Nilson.
Kvällen ska nog bara innebära slapp framför en go film, men man får la se..

I slutet av sommaren innan min bästa skulle börja plugga tog vi oss en tripp till grannlandet, Danmark.
Bjuder på lite bilder:

Stranden på Lökken, Känsla! 


Shoppping


Blev ju ett antal mil i bil <3

 
Fashon week, modevisning genom hela köpenhamn och innuti köpcentren..
Lökken

Nu hinner jag inte skriva mer men kommer lite till bilder sen :)

P&K