Julafton

2009-12-25 00:03:55

Är super duper glad och tacksam för underbara nära och kära !
Haft en toppendag

Puss och Kram


Dan före Julafton

2009-12-23 21:49:30



Juletiden är hektiskt och stessig innan allt faller på plats, men nu är det lugnt i huset minsann. För oss som tillbringar julen i Småland bjuds det på en vit jul och det är underbart för det var faktiskt ett tag sedan sist.
Allt är nu klappat och kart för att man ska kunna gå och lägga sig, men icke sa nicke när det är uppesittarkväll. 
Har precis ätit min första riktiga julskinemacka och den är alltid lika god. I alla fall är den första mackan god innan man hinner tröttna.  
Nu ska jag slå in mitt sista paket och sedan slå mig ner med resten av familjen framför TV:n .
Hoppas du också får en toppen jul och mycket kärlek!

Ta hand om de du håller kär

It's snowing outside

2009-12-19 10:20:39



Nu kanske man till och med kanske räkna med att Vättern fryser till is, vore underbart ! Skriskor på sjöar är ju faktiskt en speciell känsla.. Vaknade med att det var värsta kondens från vättern och är det två gånger till fryser den troligtvis.. Me like !
Nu ska jag göra mig iordning lite för att sedan dra ner på stan och hitta fina presenter till 3 underbara tjejer som fyller 18 ! Måste firas

Pratade precis med en going på andra sidan jorden, skönt att höra att de mår bra !
Snart är det julafton , God Jul borde man säga till folk nu.

Puss




Raise me up again

2009-12-18 18:17:28


Hemkommen från en kall promenad innan kvällen drar igång.
Tack och lov att det äntligen är helg !


"You never walk alone"

2009-12-16 22:06:08



Har kollat igenom lite gamla bilder, oj vad man kan glädjas !


12/12

2009-12-12 18:07:29

Vilka kompisar man har, underbara skulle man kunna sammanfatta dem .
Idag sov jag till 1 och det var sjukt längesen vill jag lova ! Jag kom fram till att det var nog för att jag verkligen slappnade av och kände ljugnet i helgen utan något som helst plugg.

Igår var det julmys hemma hos Karlsson's med fudge-, pepparkaks- och saffranspannkaka-bak. Ibland är vintern väldigt mörk och trist men ibland är det faktiskt det mysigaste som finns!
Självklart blev det lite idol-tittande emellanåt för att se vinnaren. Egentligen borde Calle vunnit tycker jag, men Erik är i och för sig duktig han med ..
Efter lite shake till musik och bak, roade vi oss med paketleken. .Paniken kom då och då, då ingen ville ha(vi ska inte nämna några namn haha):s paket. Bella kammade hem det underbara paketet som ingen vill ha till slut, det bestod av rosa(urläcker)klocka och xxl Mammatrosor. Men hon kommer nog ha trosona som pyjamas iallafall, så någon använding har hon ju för dem !
Själv fick jag mitt egna paket som sög lite men, det var i alla fall inga mammatrosor ..



Ikväll är det klingande julkort som gäller och ser fram emot det, för det är alltid lika mysigt !
NU måste jag skynda och göra mig iordning, vit tröja och svarta byxor är outfiten som ljusbärare så det blir inget velande på den fronten . .

Kan också medela:
- snö ligger en del på marken nu
- Längtar tilll JULAFTON!
- Har inte köpt någon julklapp(=stress)

Have a great time !


Monday it's

2009-12-07 12:07:19


Pepparkaks stjärnor, gubbar, grisar och (L)

2009-12-05 12:43:53

Nu är det Jul hos Karlssons och imon är det 2 advent






          

GOD JUl


Hey, Hey, Hey

2009-12-02 13:03:38

En ny bra artist som jag hittat:



Igår avslutade jag en av alla kurser jag ännu har kvar, nämligen ECDL. Känns riktigt bra att slippa de lektionerna nu innan jul när vi har fullt upp ändå.
Idag hade vi onsdagens-kemidag , då vi fikar och bara har kemi egentligen. Idag var det enbart matte som gällde som undantag på grund av matte D nationella som väntar nästa vecka. Underbara Pelle hade vi till vår förfogan och fick många svar på frågorna. Självklat hade vi inte bara Matte hela tiden, vi gjorde bland annat glass med flytande kväve och lekte runt i klassrummet med allt möjligt bus.

Nu är jag hemma för att vi slutade ganska tidigt och ska göra några matte tal innan träning med B-Notte väntar. Ska bli kul att träffa den tjejen minsann .. 

Ikväll är det Bonde på TV som blir belöning efter dagens plugg och träning, alltid lika mysigt måste jag erkänna ! Familjens veckohöjdpunkt