: Mammas dag :

2010-05-31 10:45:36

Idag är det söndag och Morsdag, vilket innebär att dagen startade med tårta och frukost i mammas säng.. Mysigt värre fast ganska jobbigt att gå upp så pass tidigt ändå.

Hela gårdagen jobbade jag nästan. 11-20.30 . Men det var riktigt kul bortsett från vad det var  i förrgår, då vi hade fullt med bokningar och liknade. Jag jobbade på golfrestaurangen igår men har också fått ett annat jobb vilket är sjukt gött och jag är riktigt glad !

I slutet av sommaren kommer jag infinna mig på din sko och Nilsons, så kom och frossa i skor :D
Troligtvis kommer jag jobba extra i höst eller få en annans fasta anställning också. Ska in och jobba extra imorgon så kan tyvärr inte se min kära kompisar på balen vilket är riktigt trååk ! (Men bilder kommer på fejjan;)

Min bal går av stapeln tisdag, ser fram emot det sjukt mycket nu och idag pyntade jag och baldejten färdigt vårt "fordon" till balen. Kommer verkligen bli något utöver det vanliga, egentligen inget jag brukar ställa upp på. Men går man balen en gång så kan man väl göra det till något kul :D

Nu är det sängen som väntar !


Försmak inför hur den kommer se ut..
P&K

 


There's only one thing to do, tree words for you .. I love you!

2010-05-28 09:18:30

Man känner lycka över rastlösheten inombords, har precis ätit lite frulle med syster som skulle ge sig av till skolan. Fasten jag gick och la mig sent igår går jag upp tidigt, rutinerna för skola ligger i blodet.
Solen skiner in i mitt rum och det är riktigt varmt, åhh vad gött det är att ligga och dra sig i sängen !

Snart ska jag göra mig iordning och dra ner en sväng till city med mamma innan jobbet börjar, ska bli en riktigt go dag och ser fram emot gamla klasskompisarnas bal till kvällen.

Nu är man verkligen redo för att ta Studenten, balkläderna är där de ska, sommarjobb är tipptopp(kanske för mkt:S), feeling:en för framtiden finns !

Tänkte jag kunde bjuda på lite bilder från min bästa resa i livet hittils, AMAZINGSPAIN:



Innan vi lämnat kalla Sverige



Matlagningen stod vi själv för och mysigt hade vi !



Kan det bli mycket bättre med i stort sätt en egen pool och strålande sol ?!


Härligaste människorna att spendera kvällar med, Maffian är något vi i alla fall kan(med hetts) !



Vill verkligen tillbaka, minnen för livet <3

Nehe, nu var det dags att få på sig lite kläder och göra sig iordning inför ännu en fredag. Hoppas din dag blir lika bra som min troligtvis komme bli ..

P&K


Allting har sitt slut !

2010-05-27 23:18:17

Nu är allt i skolan i stort sätt över, förutom STUDENTTAGGET! WIHU

Alla betyg är informerade och snart satta vilket är underbart, tack och lov att man i alla fall gjort så gott man har kunnat och är nöjd för det har varit mitt mål. 12 år i skolan är helt ofattbart och nu börjar det riktiga livet.

Idag har vi haft en kort skoldag som resulterade i att man kom underfund med att man kommer sakna klass och lärare, endel är för gooa !
Efter skolan bar det av hemåt för att ta på en extra tröja innan man tog hojjen ner till stan igen för att skåda snyggaste vännerna i världen. Sjukt kul att se alla så uppklädda och fina.
Tisdag väntar min bal, jag längtar redan !

Vår ankomst kommer nog bli ganska extrem, i alla fall annorlunda ;)
"Jp" ringde idag till min baldejt och hade hört ryktet om en spännande ankomst och bad om en intervju, haha, det ska bli kul att se hur detta slutar :D

Klänningen är klar lika så min baldejts plastrong, allting hänger här i rummet och väntas på att få användas. Hår och make-up fixar några av mina bästa ! 
 
Bilder från dagens bal kommer här: 

 




De lägger ribban högt !

Imorgon är det jobb 12-18 som gäller därefter bal på Herrgården med alla gamla klasskompisarna, ska bli riktigt kul att se dem !

Nu ska jag dra mig mot sängen och ser fram emot morgondagen, sleep well !

P & K

En av de bästa helgerna !

2010-05-23 23:43:10





Mestadels av min helg har spenderats med "a really good guy".
Lördagmorgonen börjar med att man drar sig väldigt länge i sängen, vilket var sjukt gött. Sedan blir man ännu gladare när man upptäcker det udnerbara vädret(helt sjukt att vädret kan påverka så mkt ?!).
Efter många långa minuter innan man gick upp blev det 5 km i skogen, Sikken start på dagen.

Efter lite lätt utslagen kropp blev det frukost på supervarm altanen med solen i ögonen och en lika svettig person brevid mig. Allt gjorde denna dag till en fin lördag !

Idag(Söndag) kom Faster med balklänningen, hjälp jag är verkligen imopnerad och riktigt nöjd! Den sitter som ett smäck och det är bara satsa på att bli snyggaste paret på balen med troligtvis extremaste ankomsten, ska bli spännande haha. Nu hänger klänningen 100% klar i mitt rum och får vänta ca 1 vecka på att användas.

Nämner inte ens min mördarvecka med prov, för snart är det STUDENTEN !<3

Våren läker såren

2010-05-03 22:25:59

Sicken goo dag det varit, helt underbart !
Solen skiner (som vanligt kan man ju nästan börja säga nu) när man vaknar och börjar dagen med en härlig morgonpromenad. När man har sovmorgon i 1.5 h är det sjukt värt, riktigt gött.

Sen blev det besök i en Moské på religionen, vilket faktiskt blev den ända lektionen på hela dagen. Ja eller egentligen inte, men vem väntar i skolan 5 h för att ha idrott?! Inte Sofie i alla fall..
Cykeln bar av hemmåt och jag bestämde mig för att utnyttja den friatiden till något bra, alltså:
- Skrev färdigt vetenskaplig rapport
- Städade rummet (krav av mamma)
- Skrev färdigt loggbok
- Njöt av solskenet

Kvällen bar av mot Hok för att inviga årets första golfträning.. Man är ju inte precis i klass med Eliten men alltid välkommen ändå, haha.
Vi spelade 9 hål och hade många skratt, sjukt värt. Trodde träningen skulle hålla på max 1.5 h, men chii fick jag kom inte hem förrens vid 21.00 Så nu ska jag lägga mig, är ganska slutkörd.

Imorgon blir en spännande dag, men är lite nervös måste jag erkänna:S

Bild från morgonens promenad i en heltäckt vitsippeskog <3

Puss och Kram


Trallalalallala

2010-05-02 11:06:20

Idag är det sista dagen för denna helgen, inte allt för kul. Fast det är verkligen ett måste att gå ut i det fina vädret, är ju helt stört fint !

Gårdagens lördag spenderades mestadels på jobbet, vaknade av att min klocka ringde 05.45 lite hårt men jag flög upp ur sängen för att jag tidigare drömt att jag glömde jobbtiden och ingen öppnade restaurangen. Lite trött och sleten kom jag hem vid fem. (fast fy vad gött det är att ta egen bil och dunka lite musik hela vägen;)Annars hade vi otroligt kul på jobbet, roligare än vanligt och många goa kunder som kommer med sina förgyllande kommentarer . LIKE

Kvällen bar av med friends för att kolla "bröllopsfotografen" den var riktigt kul i början, men blev bara sämre och sämre ju längre in i filmen man kom. I början var den till och med så bra att man skrattade åt skämten ;)

Nu har jag hunnit få i mig lite frulle och gjort sisådär 1 fysik tal.. Denna veckan valkas Fysik B TOTALLLLY FINAL, sen är det över! så pluggplugg för mig idag!

Innan jag sätter igång på riktigt ska jag ut och gå i det härliga vädret hade jag tänkt och kvällen ska spenderas med bästabästa !(Mina Resekamrater<3)


Bilden är från HV:S SM-guld i veckan, har från och med nu bestämt mig för att ta mer spontanbilder.. Kommer nog upp fler på bloggen hehe
Dock är kvaliteten inte den bästa, men det får ni ha överseende med !

Puss och Kram