Studiedag = Studiedag

2010-01-29 13:21:46



Det är precis vad min dag består av plugg, med främst fysik i tankarna ..
men visst är det ganska passivt pluggande man har även hunnit det ena och andra emellan :
läsa bloggar, dricka kaffe, måla naglara, ringa samtal .. You name it !

Lång helg är udnerbart <3

Say Good night and go

2010-01-18 22:10:44

Kompisar får magsjuka och blir hängiga men icke ska detta hända mig, mitt immunförsvar brukar hänga med och inte bjuda in några objudna bakterie gäster.. Jag ska hålla mig frisk ! Hoppas bara mina polare kryar på sig . Nu ska jag hjälpa mamma med en sak och sen lägga mig och läsa en bok innan jag somnar för är sååå sjukt trött.. Sov gött och dröm sött. Puss (ibland saknar man så man kan bli tokig)

Tiden rullar fortare än cykeln

2010-01-17 11:16:14

Igår var jag ute på en tripp med la famille hela dagen och införskaffade absolut nödvändiga saker. Sen bar det av till vår underbara Johanna som hade fritt hus. Där åt vi en god Taco's, pratade, skrattade och flummade på högsta grad. Vi hann också kolla på 2 filmer, som var rikkktigt bra !
Into the blue 2 (Thriller)
Just friends
Lätt heta tips om du har idétorka!

Nu har man vaknat efter lång sömn och ska göra mamma sällskap till träningen, sicken bra start på dagen hehe. Sedan måste jag verkligen ta tag i min redovisning i historia tills imon, inte lika kul men man får se det hela positivt så går det lättare ..

Gör nu något bra av den sista dagen på veckan och kom ihåg att allting handlar om vilja !
P&K

It's like snow

2010-01-11 08:37:09

Nu bär det av till ännu en skoldag på sista terminen och man har inte vant sig vid rutinerna än. Förtsa riktigta skolveckan står nu vid dörren.
Jag slutar denna måndag ca halv 5 vilket inte är det bästa att tänka på när jag sitter här och egentligen vill gå och lägga sig igen. Men vad gör man inte, jo man tar sig i kragen och hoppas på den bästa dagen i livet (nästan).

Hej då och njut av livet :)

Thanks for all the good things you have given us !

2010-01-07 23:16:21

Allt är i sin ordning för att kunna stiga upp imorgon morgon och gå till skolan. Nu väntas gamla rutiner, men efter detta lov har man blivit lite riktigt taggad på nya tag. Alla kompisar i skolan lockar otroligt att få träffa. Man har faktiskt inte sätt dem på över 2-3 veckor. Crazy, i och med att man annars tillbringar varje dag med dem. Jag är inne på sista terminen som känns så stört ! Ska verkligen ta vara på sista gymnasietiden av mitt liv 

Jag är så oerhört glad över det fantastiska lovet som varit här hemma och batteriet är nu på max. Stört härlig snö som inneburit en del längdåkning, pulka och vinterpromenader som verkligen uppskattas. Man har tillbringat detta lov med några av världens bästa människorna som kan gör en så otroligt glad. Vi har mycket att vara tacksamma över och borde verkligen ta oss en funderare på när vi klagar på saker och ting.



Det enda som har saknats detta lovet är den underbara S, men Thank God för 3 ! 

                                  P & K

Kvällspulka

2010-01-05 23:15:40

Sitter nu och värmer iskalla händer framför en film och en varm brasa medan snön faller ner utanför fönstret. Det snönar verkligen jätte mycket och det är hur mysigt som helst, därför bestämde jag och min syster oss för att gå ut och inviga den nyfallna decimeterna utav snö med pulka

 




Annars kan man verkligen säga att jag utnyttjat snön och det underbara vädret idag. Invigde dagen med en promenad med goa tjejer så som Bella, Annie och Elina. Därefter ett härligt och varmt bad  med bastu.
 Lite senare lockade längdskidorna med pappa och slutade med 6 km, vilken vinterdag !

P & K


Dream goes wild

2010-01-02 23:00:38

 

Sitter nu och kollar igenom gamla bilder då man fortfarande var lite brun och fräsch. Vilket glädjer en och man längtar redan till nästan sommar.

Annars är det väldigt underbart med en riktigt kall och härlig vinter som innebär både kalla promenade med alltid dubbelt så mycket kläder än annars, längdskidor och skridskor. Än har jag inte hunnit ut i spåret men är ett måste som ska ske innan lovet är slut. Efter promenaderna är man alltid en lite isbit, då fötterna tinas upp på golvvärmen efter 5 minuter och händerna fortfarande är lite små frusna. Men känslan av frusenhet kan vara riktigt mysig då man tänder en brasa och ljus framför en riktigt go film.
Andra dagen på 2010 har fortfarande varit ganska slapp och man tar igen som efter de allt för sena kvällarna och njuter av den kalla friska luften. Tiden går bara allt för fort så man glömmer bort att njuta.
Nyårslöfte: Carpe Diem! 

Nu ska jag join:a familj och vänner som spelar wii och behöver lite hjälp på traven, inte för att jag kan tillföra så mycket men kan ju alltid försöka. Spelas ju inte allt för ofta av mig just, men det är ju aldrig försent att börja säg. 
Ha en fortsatt fantastisk kväll (eller dag om man befinner sig på andra sigan jorden).

P & K
 

 


välkommen 2010

2010-01-01 13:42:43

En ny början på att göra detta år till det bästa!
Gårdagen spenderades med underbara människor som gör en riktigt glad, kunde inte ha varit en mycket bättre kväll. Nu laddar man om på nytt för ett 2010 år.



P & K