.-.

2009-04-15 21:42:51


Kollade nyss på rent hus, men var tvungen att gå därifrån. Det är helt sinnesjukt vad smuts de har i sina små "kojjor" och där skulle jag försöka sitta och äta, ska jag vara helt ärlig gick det inte allt för bra !

Lite tips om sminket från de så kallade proffsen

Undvik att förvara ditt smink i ett badrumsskåp som har varm lampa bredvid. Bakterier gillar värme och feta produkter härsknar lätt, förvara därför produkter som innehåller fett i kylen.


Håll sminket rent genom att rensa ur och tvätta sminkväska, svampar och penslar ofta med schampo eller tvål. Använd penslar istället för fingrarna - då håller produkterna betydligt längre!


Foundation - Blir den gammal kan den lätt ge upphov till svullna ögon och utslag. Max ett år kan du spara den om den förvaras svalt och mörkt.


Concealer - Hållbarhet för en fast concealer är sex-åtta månader och för flytande concealer upp till ett år.


Mascara - Håller max sex månader! När du är förkyld och irriterad i ögonen är det mascaran som lättast drar åt sig bakterier. Så byt ut den efter en förkylning, gammal mascara kan ge ögon infektioner.


Läppstift - håll rent genom att torka av med luddfritt papper.


Hudkrämer, schampo och balsam - Hållbarhet cirka ett år om man sluter locket ordentligt.


Nagellack - förvaras i kylskåp!

Imorgon ska det bli fint väder så himla nice är det, det gör en så mycket gladare och så är fysikprovet gjort, skönt ! Funderar på en Gbg resa till helgen, det vore ju trevligt i det fina vädret och allt men vi får se hur det blir med det ..
Ha det bra läsare och Take care


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback